BioDe Arnhemse danseres Judith Naber en de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado presenteren een voorstelling vol temperament, dans en muziek. Judith inspireert haar dans op zowel flamencodans als hedendaagse dans. Monica laat een verfijnde selectie van Mediterraanse liederen horen. Inleving, emotie, passie en poëzie ontmoeten elkaar in een eigenzinnige stijl. Een passionele voorstelling die spreekt tot het hart.

El Sol y la Luna heeft de afgelopen jaren op zeer uiteenlopende plekken en gelegenheden gespeeld. In de zomer op festivals en buitenconcerten, wat de warme zuidelijke sfeer van het duo versterkt. Sinds dit jaar heeft zij ook de mogelijkheid om voor oudere mensen in verzorgingstehuizen op te treden. Dit is heel speciaal, een mooie plek waar mensen volop genieten, het geeft veel voldoening.

Het duo kan geboekt worden voor: huiskamerconcerten, festivals, verzorgingstehuizen, theaters, buitenlocaties en feesten. Het repertoire kan afgestemd worden op de desbetreffende gelegenheid. Ook is het mogelijk om workshops in zang en dans te verzorgen.

Voor interesse en boekingen klik hier.

Comments

Popular Posts